Свиняча рулька у пиві
- Рулька свиняча 2 шт.
- Пиво світле 2 л
- Чебрець 0.3 ч.л.
- Орегано 0.3 ч.л.
- Кмин 0.3 ч.л.
- Майоран 0.3 ч.л.
- Розмарин 0.3 ч.л.
- Перець чилі
- Часник 4 зуб.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Гірчиця 2 ч.л.
- Лист лавровий 2 шт.
- Перець чорний горошком
- Сіль
Рульку помити і замочити у холодній воді на ніч. Злити воду, якщо необхідно - почистити.
Залити пивом.
Додати всі спеції: чебрець, орегано, кмин, майоран, розмарин, перець, цибулю - нарізану півкільцями, часник - нарізаний крупно, сіль.
Залишити маринуватися у пиві на добу у холодному місці.
Через добу поставити варитися рульку у маринаді.
Варити години 3-4 на дуже повільному вогні до м'якого стану. У процесі варіння, у міру википання рідини, доливати потроху окріп.
Відварену рульку нашпигувати часником, змазати гірчицею і полити пивом.
Запікати у духовці приблизно 1-1,5 години, при цьому не забуваючи поливати, періодично, пивом.
Подавати із тушкованою капустою.
Як варити уху в домашнх умовахяк варити уху
Мультиварка Philips: рецепты диетические. Готовим со вкусом.
Сайт кулинарной телепередачи готовим дома. Список кулинарных сайтов.
Рецепты вкусных салатов на зиму из баклажанПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Канапе здесь! Канапе к столу - приготовление канапе. Как приготовить вкусный шашлык.
Картошка В Мультиварке Рецепты: салат французский рецепт с фото. Рецепты с фото.
www.recepti.biz.uaяблочный штрудель
ТутПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter