Свиняча рулька "Спогади про Німеччину"

ДРУГІ СТРАВИ
886 Свиняча рулька "Спогади про Німеччину"
Фото - Свиняча рулька
інгредієнти:
  • Рулька (свиняча) 1.5 кг
  • Приправа
  • Сіль
  • Майонез 2 ст.л.
  • Гірчиця 2 ст.л.
  • Картопля 1 кг

Свиняча рулька У каструлю налити воду, додати сіль, спеції ("Суміш перців"), занурити промиту рульку і варити до готовності близько 2 годин.

Потім рульку перекласти у сотейник, залити бульйоном, що залишився, він повинен покрити рульку наполовину.

Намазати верхню частину рульки сумішшю майонезу та гірчиці, краще брати з насінням, тоді смак більше схожий на німецький. Очистити картоплю, викласти навколо рульки і запікати при 220 градусах близько 40 хвилин.

Повар на мероприятие - кулинарные сайты. Как приготовить летний салат.

Купить майонез, цены: салати з майонезом. Салаты рецепты.

Медовик рецептКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter