Свиняча рулька "Спогади про Німеччину"
895
інгредієнти:
- Рулька (свиняча) 1.5 кг
- Приправа
- Сіль
- Майонез 2 ст.л.
- Гірчиця 2 ст.л.
- Картопля 1 кг
У каструлю налити воду, додати сіль, спеції ("Суміш перців"), занурити промиту рульку і варити до готовності близько 2 годин.
Потім рульку перекласти у сотейник, залити бульйоном, що залишився, він повинен покрити рульку наполовину.
Намазати верхню частину рульки сумішшю майонезу та гірчиці, краще брати з насінням, тоді смак більше схожий на німецький. Очистити картоплю, викласти навколо рульки і запікати при 220 градусах близько 40 хвилин.
Повар на мероприятие - кулинарные сайты. Как приготовить летний салат.
Купить майонез, цены: салати з майонезом. Салаты рецепты.
Медовик рецептКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі