Свиняча рулька по-баварськи

ДРУГІ СТРАВИ
924 Свиняча рулька по-баварськи
Фото - Свиняча рулька по-баварськи
інгредієнти:
  • Гомілка свиняча 2 шт.
  • Часник 10 зуб.
  • Олія оливкова
  • Базилік
  • Лист лавровий
  • Cіль

Готуємо Свинячу Рульку по-баварськи інгредієнти Готуємо Свинячу Рульку по-баварськи

Часник почистити.

Очищений часник вичавити. У часникову кашку додати оливкової олії до отримання тістоподібної суміші, додати лавровий листок і базилік - перемішати.

фото Готуємо Свинячу Рульку по-баварськи Гомілки посолити і натерти маринадом (натерти добре, проникаючи під шкірку. Ніжки можна проткнути ножем і в ці дірочки напхати маринад). Помістити у ємність, накрити кришкою.

Готуємо Свинячу Рульку по-баварськи голяшки Маринувати ніч.

На наступний день змити маринад.

Готуємо Свинячу Рульку по-баварськи Часник Розмістити рульки на деко і залити літрою гарячої кип'яченої води.

Готуємо Свинячу Рульку по-баварськи Маслоолівковое Встановити температуру 160°С, увімкнути, по можливості, вентилятор і поставити таймер на 3,5-4 години.


Готуємо Свинячу Рульку по-баварськи Базилік

Під кінець випікання злити воду із деко і включити хвилин на 5 (не більше) гриль - для отримання золотистої хрусткої скоринки.


Рецепты Приготовления - рецепты рождественской выпечки.

ТутКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

http://recepti.biz.ua рецепт приготовления плов по узбекски

салаты с каперсами

Рецепты Приготовления - рецепты салатов с каперсами. Как приготовить летний салат.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter