Свиняча рулька по-баварськи
- Гомілка свиняча 2 шт.
- Часник 10 зуб.
- Олія оливкова
- Базилік
- Лист лавровий
- Cіль
Часник почистити.
Очищений часник вичавити. У часникову кашку додати оливкової олії до отримання тістоподібної суміші, додати лавровий листок і базилік - перемішати.
Гомілки посолити і натерти маринадом (натерти добре, проникаючи під шкірку. Ніжки можна проткнути ножем і в ці дірочки напхати маринад). Помістити у ємність, накрити кришкою.
Маринувати ніч.
На наступний день змити маринад.
Розмістити рульки на деко і залити літрою гарячої кип'яченої води.
Встановити температуру 160°С, увімкнути, по можливості, вентилятор і поставити таймер на 3,5-4 години.
Під кінець випікання злити воду із деко і включити хвилин на 5 (не більше) гриль - для отримання золотистої хрусткої скоринки.
Рецепты Приготовления - рецепты рождественской выпечки.
ТутКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
http://recepti.biz.ua рецепт приготовления плов по узбекски
Рецепты Приготовления - рецепты салатов с каперсами. Как приготовить летний салат.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter