Свиняча рулька
- Рулька свиняча 1 шт.
- Цибуля ріпчаста
- Журавлина 100 г
- Морква 1 шт.
- Лавровий лист 3 шт.
- Перець горошком 5 шт.
- Цибуля зелена 1 пуч.
- Гірчиця 2 ст.л.
- Часник 5 зуб.
- Гвоздика 3 шт.
Рульку добре почистити і замочити у воді на ніч. Воду злити, залити новою і поставити варитися. Рульку варити до готовності (години чотири) з усякими спеціями - цибулина, морквина, лавровий лист, гвоздика, перець горошком, сіль. Коли рулька охолоне, вийняти із бульйону.
На фольгу викласти рульку, розрізати, вийняти кістку. Змастити гірчицею, посипати подрібненим часником.
Зелену цибулю дрібно нарізати, змішати із журавлиною. Укласти начинку із цибулі замість кістки, згорнути і пов'язати ниткою.
Потім обсипати рульку зверху і з боків спеціями, Зробити кілька надрізів на шкірі, розкласти кілька маленьких цибулинок. Загорнути у фольгу, покласти на лист і поставити у розігріту духовку приблизно на 30 хвилин. Розгорнути фольгу і залишити запікатися ще хвилин 10, щоб шкірка підрум'янилася.
Викласти на тарілку і прикрасити журавлиною. Подавати гарячим.
Салаты с брокколи и цветной капустойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Как сделать коржи для торта без выпечки здесь
Рецепты быстрой и вкусной диеты - салатики рецепты новинки. Рецепт греческого салата.
Медовик рецепт пошаговыйРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Майонез своими руками без яицПроизводство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter