Свиняча рулька

ДРУГІ СТРАВИ
648 Свиняча рулька
Фото - Свиняча рулька
інгредієнти:
  • Рулька (свиняча) 1 кг
  • Петрушка (корінь) 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Селера коренева 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Лавровий лист 3 шт.
  • Пиво (світле) 1 л
  • Соєвий соус 100 г
  • Мед 5 ч.л.
  • Перець чилі 1 шт.
  • Цибуля порей

Рульки вибрати так, щоб під шкірою було не дуже багато сала.

Бульйон.

У велику каструлю налити крижаної води, укинути корінь петрушки, селери, велику моркву, цибулю порей, часник, 3 лаврових листа (на 5 л води), чорний перець.

Довести до кипіння, зняти трохи піни і покласти рульки.

Варити 2 години. Бажано, щоб рульки були постійно покриті бульйоном.

Потім рульки вийняти, обсушити і видалити кістки.

Маринад.

1 літр світлого, негіркого пива змішати із 5 ложками меду, додати ложку темного соєвого соусу, півложки кмину і подрібнений чилі без насіння. Розмішати.

Рульки щільно покласти у каструлі, залити маринадом і поставити під вантаж на 2 години.

Розігріти духовку (функція гриль і вентилятор) до 150 градусів.

Форму змастити свинячим жиром (салом) і покласти рульки.

У духовці готувати приблизно годину. Увесь час запікання поливати маринадом.

Поставка тортов - как испечь грильяжный торт. Вы кондитер из Петербурга.

Рецепты для мультиварки, вкусно: кулинарные рецепты первые блюда. Рецепты с малиной.

ЗдесьКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Рецепт маргариты пиццыКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото

Согревающий грог по рецепту Юлии Высоцкой. Необыкновенно легкий суп-пюре по рецепту Юлии Высоцкой.

Рецепты С Фото на любой вкус: новые рецепты тортов с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.

Рецепт домашнего майонеза. Рецепт домашнего приготовления майонеза.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter