Свиняча рулька
- Рулька (свиняча) 1 кг
- Петрушка (корінь) 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Селера коренева 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Лавровий лист 3 шт.
- Пиво (світле) 1 л
- Соєвий соус 100 г
- Мед 5 ч.л.
- Перець чилі 1 шт.
- Цибуля порей
Рульки вибрати так, щоб під шкірою було не дуже багато сала.
Бульйон.
У велику каструлю налити крижаної води, укинути корінь петрушки, селери, велику моркву, цибулю порей, часник, 3 лаврових листа (на 5 л води), чорний перець.
Довести до кипіння, зняти трохи піни і покласти рульки.
Варити 2 години. Бажано, щоб рульки були постійно покриті бульйоном.
Потім рульки вийняти, обсушити і видалити кістки.
Маринад.
1 літр світлого, негіркого пива змішати із 5 ложками меду, додати ложку темного соєвого соусу, півложки кмину і подрібнений чилі без насіння. Розмішати.
Рульки щільно покласти у каструлі, залити маринадом і поставити під вантаж на 2 години.
Розігріти духовку (функція гриль і вентилятор) до 150 градусів.
Форму змастити свинячим жиром (салом) і покласти рульки.
У духовці готувати приблизно годину. Увесь час запікання поливати маринадом.
Поставка тортов - как испечь грильяжный торт. Вы кондитер из Петербурга.
Рецепты для мультиварки, вкусно: кулинарные рецепты первые блюда. Рецепты с малиной.
ЗдесьКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепт маргариты пиццыКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото
Согревающий грог по рецепту Юлии Высоцкой. Необыкновенно легкий суп-пюре по рецепту Юлии Высоцкой.
Рецепты С Фото на любой вкус: новые рецепты тортов с фото. Рецепты для пароварки, вкусно.
Рецепт домашнего майонеза. Рецепт домашнего приготовления майонеза.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter