Свиняча печінка у сметані із морквою
- Печінка свиняча 1 кг
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Сметана (20%) 2 ст.л.
- Молоко
- Сіль
- Олія оливкова
- Приправа
Печінку очистити від плівки і замочити у молоці або холодній воді. Краще зробити це звечора.
Цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на крупній тертці, часник подрібнити.
На добре розігрітій сковороді з олією укласти нарізані 0,5 мм завтовшки шматочки печінки.
Вогонь зменшити. Посолити, дати хвилинку схопитися нижній стороні, перевернути, зверху укласти нашатковану цибулю, моркву, часник і посолити. Сметану збити із молоком, додати спеції і вилити на овочі. Накрити кришкою і 20 хвилин протушкувати.
Гарнірувати картопляним пюре, прикрасити зеленню.
Рецепт торта вишиванкаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Избавьтесь от варикоза навсегда: рецепт мясо с черносливом в духовке.
Черничное варенье. Приготовление черничного варенья.
Рецепт салата мимоза. Классный рецепт салата цезарь.
Козье молоко с доставкой на дом - крем из сгущенного молока.
Рецепт торту пяна вишняСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter