Свиняча печінка у сметані із морквою

ДРУГІ СТРАВИ
791 Свиняча печінка у сметані із морквою
Фото - Свиняча печінка у сметані із морквою
інгредієнти:
  • Печінка свиняча 1 кг
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Сметана (20%) 2 ст.л.
  • Молоко
  • Сіль
  • Олія оливкова
  • Приправа

Печінку очистити від плівки і замочити у молоці або холодній воді. Краще зробити це звечора.

Цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на крупній тертці, часник подрібнити.

На добре розігрітій сковороді з олією укласти нарізані 0,5 мм завтовшки шматочки печінки.

Вогонь зменшити. Посолити, дати хвилинку схопитися нижній стороні, перевернути, зверху укласти нашатковану цибулю, моркву, часник і посолити. Сметану збити із молоком, додати спеції і вилити на овочі. Накрити кришкою і 20 хвилин протушкувати.

Гарнірувати картопляним пюре, прикрасити зеленню.

Рецепт торта вишиванкаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Избавьтесь от варикоза навсегда: рецепт мясо с черносливом в духовке.

Черничное варенье. Приготовление черничного варенья.

Рецепт салата мимоза. Классный рецепт салата цезарь.

Козье молоко с доставкой на дом - крем из сгущенного молока.

Рецепт торту пяна вишняСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter