Свиняча ніжка по-німецьки

ДРУГІ СТРАВИ
884 Свиняча ніжка по-німецьки
Фото - Свиняча ніжка по-німецьки
інгредієнти:
  • Ніжка свиняча 1.5 кг
  • Часник 6 зуб.
  • Сіль 2 ч.л.
  • Перець чорний (мелений) 1 ч.л.
  • Майоран сушений 1 ч.л.
  • Кмин сушений 1 ч.л.
  • Лавровий лист 5 шт.
  • Пиво 0.5 л

Свиняча ніжка по-німецьки інгредієнти Свинячу ніжку добре помити і почистити.

У тарілочці змішати сіль, перець, кмин і майоран. Часник почистити.

Ніжку нашпигувати часником зверху і знизу, на шкірі розрізи не робити. Потім обмазати з усіх боків сумішшю з солі і пряних трав.

Свиняча ніжка по-німецьки Покласти у пакет, щільно зав'язати і покласти у холодильник на ніч.

фото Свиняча ніжка по-німецьки Зранку зробити для ніжки "ліжечко". Деко вистелити фольгою, зробивши борти. На фольгу укласти пекарський папір (щоб ніжка не пристала до фольги).

Свиняча ніжка по-німецьки Свиняча ніжка Укласти ніжку у "ліжечко". Налити пиво так, щоб покрити дно на 1,5 см. Покласти лаврові листочки, трохи пряних трав (майоран і кмин).

Свиняча ніжка по-німецьки Часник Зверху ніжку накрити фольгою, добре закутати, щоб пара не виходила. Поставити у розігріту до 160°С духовку на 4 години. Через години 2 перевірити, щоб на дні було пиво, при потребі долити ще.

Свиняча ніжка по-німецьки Сіль Після закінчення 4 годин духовку вимкнути і залишити ніжку ще хвилин на 40.


Кулинарные рецепты от Tramontina: изысканные рецепты французской кухни.

www.recepti.biz.ua салат оливье рецепт язык

Мясные салаты с грибамиПроизводство мясной продукции. ВНИИ мясной промышленности

Салат из редьки рецепт recepti.biz.ua

Как сделать салаты селедка под шубой и мимоза здесь

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter