Свиняча ніжка по-німецьки
- Ніжка свиняча 1.5 кг
- Часник 6 зуб.
- Сіль 2 ч.л.
- Перець чорний (мелений) 1 ч.л.
- Майоран сушений 1 ч.л.
- Кмин сушений 1 ч.л.
- Лавровий лист 5 шт.
- Пиво 0.5 л
Свинячу ніжку добре помити і почистити.
У тарілочці змішати сіль, перець, кмин і майоран. Часник почистити.
Ніжку нашпигувати часником зверху і знизу, на шкірі розрізи не робити. Потім обмазати з усіх боків сумішшю з солі і пряних трав.
Покласти у пакет, щільно зав'язати і покласти у холодильник на ніч.
Зранку зробити для ніжки "ліжечко". Деко вистелити фольгою, зробивши борти. На фольгу укласти пекарський папір (щоб ніжка не пристала до фольги).
Укласти ніжку у "ліжечко". Налити пиво так, щоб покрити дно на 1,5 см. Покласти лаврові листочки, трохи пряних трав (майоран і кмин).
Зверху ніжку накрити фольгою, добре закутати, щоб пара не виходила. Поставити у розігріту до 160°С духовку на 4 години. Через години 2 перевірити, щоб на дні було пиво, при потребі долити ще.
Після закінчення 4 годин духовку вимкнути і залишити ніжку ще хвилин на 40.
Кулинарные рецепты от Tramontina: изысканные рецепты французской кухни.
www.recepti.biz.ua салат оливье рецепт язык
Мясные салаты с грибамиПроизводство мясной продукции. ВНИИ мясной промышленности
Салат из редьки рецепт recepti.biz.ua
Как сделать салаты селедка под шубой и мимоза здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter