Свиняча корейка у гірчичному кремі

ДРУГІ СТРАВИ
614 Свиняча корейка у гірчичному кремі
Фото - Свиняча корейка у гірчичному кремі
інгредієнти:
  • Свинина (корейка) 200 г
  • Оцет (бальзамічний) 4 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 12 г
  • Сіль
  • Перець (мелений)
  • Вегета
  • Олія оливкова 15 г
  • Борошно кукурудзяне 15 г
  • Сік апельсиновий 15 г
  • Гірчиця 1 ч.л.
  • Петрушка 5 г

Свиняча корейка в гірчичному кремі інгредієнти Два шматочки свинини злегка відбити. У неглибокій тарілці змішати - 1,5 ст. л. бальзамічного оцту Carbonell, 1,5 ст. л. бальзамічного оцту Balsamico Bianco, 5 г олії оливкової і сіль. В отриманому маринаді маринувати свинину 10 хвилин у холодильнику (через 5 хв перевернути шматочки свинини на іншу сторону). Замариновану свинину злегка обваляти у кукурудзяному борошні (перемішаному із чорним меленим перцем) і обсмажити по 2-3 хвилини з кожного боку на розпеченій сковороді. Довести до готовності у духовці.

В олії, де смажилася свинина, обсмажити дрібно нарізану цибулю до готовності. У сотейник з оливковою олією (5 г) додати апельсиновий сік, попередньо змішаний із кукурудзяним борошном (7 г). Помішуючи, додати 1 ч. л. гірчиці, дрібку Вегети і варити до загустіння крему. Зняти з плити, додати 1 ст. л. бальзамічного оцту Balsamico Biancо, збити блендером, змішати зі смаженою цибулею.

Готову свинину полити гірчичним кремом, прикрасити гілочкою петрушки. На гарнір овочевий салат.

Рецепт пончиков творожныхРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы

У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: кексы с грушей. Кондитерские формы.

www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты

Кулинарные рецепты от Tramontina - авокадо салат рецепт. Как приготовить летний салат.

Салат из морепродуктов рецептУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома

Рецепты Мультиварка Пошагово - рецепты пошагово с фото. Приготовь заварные пирожные дома.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter