Свиняча корейка на кісточці із апельсинами по-грецьки
657
інгредієнти:
- Корейка (свиняча, на кісточці) 4 шт.
- Апельсин 2 шт.
- Лимон 0.5 шт.
- Гірчиця 3 ст.л.
- Мeд 1 ч.л.
- Оливки зелені 200 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Зняти цедру з 1/2 лимона і 1 апельсина. Потім віджати із них сік.
М'ясо укласти у миску, залити цим соком і залишити маринуватися мінімум на 1 годину.
Змішати мед зі спеціями.
М'ясо вийняти із маринаду, посолити, поперчити, обмазати медовою сумішшю і укласти у глибоке деко. Зверху гарно кожну скибочку обмазати гірчицею.
Запікати при 200 градусах 1 годину.
Потім додати у м'ясо маринад, рідину із баночки з оливками, скибочки апельсина, цедру і оливки.
Запікати щe хвилин 30, стежити, щоб рідина не википіла (додавати воду).
Рецепт закуски рафаэллоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Рецепт салата мимоза с фото пошагово с сайройРецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі