Свиняча корейка на кісточці із апельсинами по-грецьки

ДРУГІ СТРАВИ
610 Свиняча корейка на кісточці із апельсинами по-грецьки
Фото - Свиняча корейка на кісточці із апельсинами по-грецьки
інгредієнти:
  • Корейка (свиняча, на кісточці) 4 шт.
  • Апельсин 2 шт.
  • Лимон 0.5 шт.
  • Гірчиця 3 ст.л.
  • Мeд 1 ч.л.
  • Оливки зелені 200 г
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Свиняча корейка на кісточці з апельсинами по-грецьки інгредієнти Зняти цедру з 1/2 лимона і 1 апельсина. Потім віджати із них сік.

М'ясо укласти у миску, залити цим соком і залишити маринуватися мінімум на 1 годину.

Свиняча корейка на кісточці з апельсинами по-грецьки Змішати мед зі спеціями.

М'ясо вийняти із маринаду, посолити, поперчити, обмазати медовою сумішшю і укласти у глибоке деко. Зверху гарно кожну скибочку обмазати гірчицею.

Запікати при 200 градусах 1 годину.

Потім додати у м'ясо маринад, рідину із баночки з оливками, скибочки апельсина, цедру і оливки.

Запікати щe хвилин 30, стежити, щоб рідина не википіла (додавати воду).

 

Рецепт закуски рафаэллоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы

Рецепт салата мимоза с фото пошагово с сайройРецепты и советы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter