Свиняча корейка із рисом та яйцями
- Свинина (корейка) 800 г
- Рис 1 скл.
- Яйце куряче 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 5 зуб.
- Масло вершкове
- Петрушка
- Сіль і перець
Відварити розсипчастий рис.
Цибулину нарізати і спасерувати у вершковому маслі.
Змішати рис із цибулею, сирими яйцями, зеленню петрушки.
Посолити, поперчити і ще раз перемішати.
Корейку нарізати на шматки приблизно 0,7 см завтовшки, злегка відбити із двох сторін.
У відбите м'ясо покласти суміш із рису, яєць і зшити по краях.
Викласти у форму для запікання, змащену вершковим маслом, зверху натерти сіллю і перцем і покласти порізані навпіл зубчики часнику.
Духовку розігріти до 180 градусів і запікати м'ясо приблизно 55-60 хвилин. Коли утворюється рум'яна скоринка, підлити трохи гарячої води і довести м'ясо до готовності, періодично поливаючи його рідиною із форми.
Рецепты для пароварки, вкусно - первые блюда рецепты. Кулинарные рецепты-фотокулинария.
Рецепт фасолевого тортаКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты без выпечки.
Салат из брокколи рецепты с фото простыеКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Хотите приготовить салат? Поможем: салаты рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter