Свиняча корейка із рисом та яйцями

ДРУГІ СТРАВИ
590 Свиняча корейка із рисом та яйцями
Фото - Свиняча корейка із рисом та яйцями
інгредієнти:
  • Свинина (корейка) 800 г
  • Рис 1 скл.
  • Яйце куряче 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Часник 5 зуб.
  • Масло вершкове
  • Петрушка
  • Сіль і перець

Відварити розсипчастий рис.

Цибулину нарізати і спасерувати у вершковому маслі.

Змішати рис із цибулею, сирими яйцями, зеленню петрушки.

Посолити, поперчити і ще раз перемішати.

Корейку нарізати на шматки приблизно 0,7 см завтовшки, злегка відбити із двох сторін.

У відбите м'ясо покласти суміш із рису, яєць і зшити по краях.

Викласти у форму для запікання, змащену вершковим маслом, зверху натерти сіллю і перцем і покласти порізані навпіл зубчики часнику.

Духовку розігріти до 180 градусів і запікати м'ясо приблизно 55-60 хвилин. Коли утворюється рум'яна скоринка, підлити трохи гарячої води і довести м'ясо до готовності, періодично поливаючи його рідиною із форми.

Рецепты для пароварки, вкусно - первые блюда рецепты. Кулинарные рецепты-фотокулинария.

Рецепт фасолевого тортаКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты без выпечки.

Салат из брокколи рецепты с фото простыеКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Хотите приготовить салат? Поможем: салаты рецепты с фото.