Свиняча книжка із апельсинами

ДРУГІ СТРАВИ
719 Свиняча книжка із апельсинами
Фото - Свиняча книжка із апельсинами
інгредієнти:
  • Свинина (вирізка, шийка) 1 кг
  • Гірчиця
  • Майонез
  • Сіль
  • Помідор 1 шт.
  • Апельсин 1 шт.
  • Картопля 6 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.

На м'ясі зробити поперечні розрізи, добре посолити.

Змішати майонез і гірчицю, рясно намазати м'ясо і поставити маринуватися на пару годин, можна на добу у холодильник.

Картоплю очистити, нарізати.

Апельсин і помідор нарізати на пластини (апельсин можна почистити, щоб шкірка не надавала гіркоти).

У розрізи на м'ясі покласти апельсин і помідор.

Цибулю теж очистити і нарізати півкільцями.

Картоплю змішати із цибулею, сіллю і соусом, що залишився від м'яса.

У рукав для запікання покласти картоплю, наверх м'ясо, закрити.

Запікати при 200 градусах 1,5-2 години.

Глазурь со вкусом шоколада: шоколадный пудинг. Рецепт Пудинга с творогом.

Риба смажена фоториба смажена фото

кулинарные рецепты поста

Ржаная закваска: ржаная закваска рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепты быстрой и вкусной диеты - рождественские блюда рецепты. Рецепты с малиной.

Доставка готовой еды на неделю - пицца картинки. Суши-бар СуВокШи.

Морепродукты салат рецепт. Рецепт салат морепродуктов.

www.recepti.biz.ua Украинской кухни

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter