Свиняча книжка із апельсинами
- Свинина (вирізка, шийка) 1 кг
- Гірчиця
- Майонез
- Сіль
- Помідор 1 шт.
- Апельсин 1 шт.
- Картопля 6 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
На м'ясі зробити поперечні розрізи, добре посолити.
Змішати майонез і гірчицю, рясно намазати м'ясо і поставити маринуватися на пару годин, можна на добу у холодильник.
Картоплю очистити, нарізати.
Апельсин і помідор нарізати на пластини (апельсин можна почистити, щоб шкірка не надавала гіркоти).
У розрізи на м'ясі покласти апельсин і помідор.
Цибулю теж очистити і нарізати півкільцями.
Картоплю змішати із цибулею, сіллю і соусом, що залишився від м'яса.
У рукав для запікання покласти картоплю, наверх м'ясо, закрити.
Запікати при 200 градусах 1,5-2 години.
Глазурь со вкусом шоколада: шоколадный пудинг. Рецепт Пудинга с творогом.
Риба смажена фоториба смажена фото
Ржаная закваска: ржаная закваска рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рождественские блюда рецепты. Рецепты с малиной.
Доставка готовой еды на неделю - пицца картинки. Суши-бар СуВокШи.
Морепродукты салат рецепт. Рецепт салат морепродуктов.
www.recepti.biz.ua Украинской кухни
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter