Свиняча грудка
938
інгредієнти:
- Грудка свиняча 1.5 кг
- Спеції
Свинячу грудку натерти сіллю і перцем.
Велику каструлю з водою поставити на вогонь.
Дати закипіти, додати спеції: лавровий лист, перець, зерна коріандру, сіль.
У киплячу воду занурити по-одному шматки м'яса.
Варити приблизно 30-45 хвилин.
Дістати з каструлі, і відразу помістити на решітку, у розігріту до 230-250 градусів духовку на 40-50 хвилин.
Коли підрум'яниться одна сторона - перевернути.
ЗдесьКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепты для ужина: французская кухня рецепты.
Блюда на любой вкус - новогодние праздничные блюда. Готовим со вкусом.
Приготовления блюд в микроволновке. Рецепты блюд для приготовления в микроволновке.
Кулинарные рецепты от Tramontina: чанахи рецепт.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі