Свиня в апельсинах
- Свинина 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Апельсин 1.5 шт.
- Виноград 100 г
М'ясо порізати кубиками 1х1х1 см. Цибулю покришити, змішати із м'ясом. Вичавити сік із половини апельсина. Хвилин на 20 залишити.
Апельсин очистити від шкірки і перегородок.
Виноград розрізати навпіл, видалити кісточки.
На розпечену сковороду насипати сіль.
Викласти м'ясо із цибулею. Протушкувати хвилин 5.
Апельсин обсмажити із крапелькою олії протягом 3 хвилин.
Додати виноград, смажити ще 3 хвилини.
З'єднати із м'ясом і готувати ще хвилин 7-10. Головне - не перетримати, інакше сік із м'яса піде і воно стане жорстким.
Грильяжный торт, недорого! Жми - как испечь грильяжный торт. Поставка тортов.
Вкуснейшие рецепты тут: рецепт суп гуляш. Рецепты Для Мультиварки.
Как испечь дома хлеб на закваске: рецепты бездрожжевого теста для хлеба.
Рецептура приготовления плова www.recepti.biz.ua
Рецепты для хлебопечки, вкусно: рецепты приготовления в микроволновке. Настоящий суп харчо с фото.
Рецепт приготовления торт медовик www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter