Свиня у лаванді
- Розмарин (листочки) 1 ст.л.
- Кмин (листочки) 1 ст.л.
- Лимон 0.5 шт.
- Мед 2 ст.л.
- Сіль 1 ч.л.
- Свинина (котлета на кісточці) 4 шт.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Лаванда (квітки) 0.5 ст.л.
Для маринаду подрібнити у процесорі лаванду, розмарин, кмин, цедру лимона разом із олією, соком лимона, медом і сіллю.
Цією сумішшю змастити свинячі котлети, накрити харчовою плівкою і залишити маринуватися у холодильнику, як мінімум, на 3 години.
М'ясо дуже смачно виходить на грилі. Слідкувати, щоб м'ясо не пересмажилося, інакше воно стане сухим.
Рецепты котлет - рецепт торта киевский.
Купить капусту, цены - посуда для квашения капусты. Купить капусту.
Рецепты салатов с морепродуктамиРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Легкие блюда из картофеляМеждународная ассоциация легкой атлетики. Новости легкой атлетики
Рецепт приготовления блюда селедка под шубой http://recepti.biz.ua
www.recepti.biz.ua скачать рецепты салатов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter