Свинтус на городі

ДРУГІ СТРАВИ
682 Свинтус на городі
Фото - Свинтус на городі
інгредієнти:
  • М´ясо (свинина) 1 кг
  • Картопля 500 г
  • Капуста цвітна 500 г
  • Гарбуз 500 г
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Бульйон 300 мл
  • Сік лимона
  • Цедра лимона
  • Карі 1 ст.л.
  • Лавровий лист 3 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Олія рослинна 100 мл

Свинину нарізати на шматочки 2х2 см, посолити і обсмажити з усіх сторін на сковороді з олією, викласти в глибоку сковороду. Цибулю і моркву почистити і нарізати (цибулю - півкільцями, моркву - кільцями), обсмажити у сковороді, де смажилося м'ясо (до легкого рум'янцю), посолити і викласти на м'ясо. Зверху присипати карі, видавити сік з лимона, посипати лимонною цедрою, перемішати.

 

Картоплю і гарбуз почистити, нарізати кубиками, цвітну капусту розділити на суцвіття (на 5 хвилин у мікрохвильову піч при 100% потужності). Овочі посолити, поперчити, видавити 3 зубки часнику і перемішати. Викласти зверху на м'ясо.

Полити зверху бульйоном (посолити за смаком), покласти лавровий лист, накрити фольгою сковороду і в духовку при 200°С на годину, потім зняти фольгу і ще на 10 хвилин. 

 

Польская кухня ГданьскПольское турагентство. Польская светотехническая продукция

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter