Свинтус на городі
- М´ясо (свинина) 1 кг
- Картопля 500 г
- Капуста цвітна 500 г
- Гарбуз 500 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Морква 2 шт.
- Бульйон 300 мл
- Сік лимона
- Цедра лимона
- Карі 1 ст.л.
- Лавровий лист 3 шт.
- Часник 3 зуб.
- Сіль
- Перець чорний
- Олія рослинна 100 мл
Свинину нарізати на шматочки 2х2 см, посолити і обсмажити з усіх сторін на сковороді з олією, викласти в глибоку сковороду. Цибулю і моркву почистити і нарізати (цибулю - півкільцями, моркву - кільцями), обсмажити у сковороді, де смажилося м'ясо (до легкого рум'янцю), посолити і викласти на м'ясо. Зверху присипати карі, видавити сік з лимона, посипати лимонною цедрою, перемішати.
Картоплю і гарбуз почистити, нарізати кубиками, цвітну капусту розділити на суцвіття (на 5 хвилин у мікрохвильову піч при 100% потужності). Овочі посолити, поперчити, видавити 3 зубки часнику і перемішати. Викласти зверху на м'ясо.
Полити зверху бульйоном (посолити за смаком), покласти лавровий лист, накрити фольгою сковороду і в духовку при 200°С на годину, потім зняти фольгу і ще на 10 хвилин.
Польская кухня ГданьскПольское турагентство. Польская светотехническая продукция
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter