Свинтус
- Свинина (філе) 1 кг
- Цвітна капуста 0.5 кг
- Зелений горошок (консервований) 1 бан.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Кефір (2,5%) 0.5 л
- Сіль
- Перець білий мелений
- Перець мелений червоний
- Перець горошком 5 шт.
- Лавровий лист 3 шт.
- Цибуля зелена 3 шт.
- Сушені спеції (петрушка, суміш болгарських перців) 3 ч.л.
- Олія
- Майонез
Розморозити свинину, нарізати на порційні котлетки, відбити.
Нарізати кільцями цибулю.
Свинину й цибулю викласти у миску і залити кефіром.
Додати спеції: білий і червоний перець, перець горошком, лавровий лист, сіль.
Залишити маринуватися приблизно на 40-50 хвилин.
Цвітну капусту обсмажити на олії із додаванням нарізаної зеленої цибулі та суміші болгарських перців, солі до готовності і утворення скоринки.
Викласти мариновану свинину на деко разом із маринадом (частину маринаду залишити на верхній шар).
Засипати зверху готовою капустою і зеленим горошком (із горошку злити сік).
Залишений маринад перемішати із майонезом і викласти верхнім завершальним шаром.
Накрити деко фольгою і поставити у духовку на 40-50 хвилин при температурі 200 градусів.
Конфеты оптом со склада: конфеты карамель.
Вкусные рецепты для похудения: салат с сердцем и горошком. Рецепт Бисквита В Мультиварке.
Хотите рецепт привлекательности: рецепт смачного торта.
Купить яблоки, цены - печень с яблоками рецепт. Рецепты Приготовления.
Кулинарный сайт итальянской кухни www.recepti.biz.ua
Поможем выйти замуж в Германию - изысканные рецепты французской кухни. Полезные свойства череды.
Мультиварка Philips: вкусные рецепты с фото на пасху. Как приготовить летний салат.
Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепт праздничных блюд. Как вкусно приготовить мясо.
Майонез по дюкану без маслаПроизводство майонеза
http://recepti.biz.uaРецепты пирогов на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter