Свинні рeбра в медово-абрикосовому соусі
- Ребро свинне
- Джем абрикосовий 4 ст.л.
- Мед 2 ст.л.
- Сік апельсиновий
- Соєвий соус 4 ст.л.
- Аджика 1 ст.л.
- Часник 3 зуб.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
Змішати 2ст. л. джему, мед, соєвий соус, аджику.
Поставити в духовку і смажити хвилин 10. Перевернути, змастити соусом, що залишився і смажити ще 15 хвилин.
Доки ребра смажаться, поставити на плиту пательню, олію, дати нагрітися, покласти на сковороду цибулю і часник, смажити, доки цибуля не стане золотистою.
Додати на сковороду апельсиновий сік, дві столові ложки джему. Довести до кипіння. Зменшити вогонь і дати покипіти під кришкою.
Покласти реберця на тарілку, полити соусом.
Рецепты для мультиварки, вкусно: вторые блюда по домашнему.
Открой свой интернет-магазин - рецепти з фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты новогодних блюд для диабетиковИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Поможем выйти замуж в Германию: авокадо салат рецепт. Салаты с авокадо.
Оригинальные Кремы: украшения для торта из крема. Как приготовить вкусный шашлык.
Как приготовить летний салат - салаты с белыми грибами рецепты.
Рецепты Приготовления - мимоза рецепт салата. Как приготовить летний салат.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter