Свинні реберця в горщиках
- Ребра свинні 700 г
- Олія соняшникова 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сіль
- Прянощі (вірменські) 1 ч.л.
- Картопля 12 шт.
- Гриби (мариновані опеньки) 1 скл.
Реберця порізати.
Соняшникову олію сильно розігріти у глибокій сковорідці і на великому вогні обсмажити свинні реберця з обох сторін, потім посолити, поперчити, додати 1 неповну чайну ложку суміші сухих прянощів.
Накрити кришкою і тушкувати далі на слабкому вогні 10 хвилин (важливо, щоб при тушкуванні м'ясо дало багато соку).
Цибулю нарізати півкільцями і додати до м'яса, перемішати, накрити кришкою і прибрати сковорідку з вогню.
Молоду невелику картоплю очистити і нарізати упоперек, із грибів злити розсіл, промити.
Картоплю з'єднати з грибами, посолити, додати 1 ст. ложку олії і перемішати.
Соус: вершки з'єднати з окропом, поставити на вогонь, посолити злегка, довести до кипіння.
У керамічні горщики на дно розкласти картоплю з грибами.
На картоплю розкласти м'ясо з цибулею, залити соком отриманим при приготуванні м'яса.
Дрібно нарізану зелень розподілити по горщиках.
Зверху залити соусом.
Постаити горщики у розігріту духовку до 200 градусів на 1 годину 15 хв.
Рецепты заправок для салатов - салат з маринованих опеньок.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - салаты с яблоками рецепты. Рецепты Приготовления.
Салат белочка рецептУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
www.recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Кулинарные рецепты с фотографией каждого блюда. Домашняя кухня - кулинарные рецепты с фотографиями.
Приготовь заварные пирожные дома: рецепты пошагово с фото. Рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter