Свинні реберця у пікантному маринаді

ДРУГІ СТРАВИ
898 Свинні реберця у пікантному маринаді
Фото - Свинні реберця у пікантному маринаді
інгредієнти:
  • Реберця свинні 500 г
  • Майонез 150 г
  • Соус соєвий (з імбиром) 5 ст.л.
  • Майоран (сушений)
  • Перець чорний (мелений)
  • Сік лимонний 3 ч.л.
  • Базилік (сухий)
  • Приправа (Вегета з овочами)

Змішати всі інгредієнти для соусу і замаринувати в ньому м'ясо.

Приблизно 1, 5 години.

Реберця обсмажити в соняшниковій олії до золотистої скоринки.

Потім влити залишки маринаду і протушкувати 20-25 хвилин.

Якщо маринад густітиме, трохи розвести водою.

Подавати з картоплею, макаронами або кашею.

Шоколадный пудинг в мультиваркеСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет

вкусные торты на день рождения рецепты

Рецепт торта медовик или баня. Пирог медовик рецепт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter