Свинні реберця у пікантному маринаді
913
інгредієнти:
- Реберця свинні 500 г
- Майонез 150 г
- Соус соєвий (з імбиром) 5 ст.л.
- Майоран (сушений)
- Перець чорний (мелений)
- Сік лимонний 3 ч.л.
- Базилік (сухий)
- Приправа (Вегета з овочами)
Змішати всі інгредієнти для соусу і замаринувати в ньому м'ясо.
Приблизно 1, 5 години.
Реберця обсмажити в соняшниковій олії до золотистої скоринки.
Потім влити залишки маринаду і протушкувати 20-25 хвилин.
Якщо маринад густітиме, трохи розвести водою.
Подавати з картоплею, макаронами або кашею.
Шоколадный пудинг в мультиваркеСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет
вкусные торты на день рождения рецепты
Рецепт торта медовик или баня. Пирог медовик рецепт.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі