Свинні рeберця "Гонолулу"
898
інгредієнти:
- Ребра свинні 2 кг
- Соєвий соус 6 ст.л.
- Оцет столовий 4 ст.л.
- Мед рідкий 3 ст.л.
- Цукор коричневий 1 ст.л.
- Приправа для гриля 0.5 ч.л.
- Перець білий 0.5 ч.л.
- Крохмаль картопляний 1 ст.л.
- Перець чорний мелений 0.5 ч.л.
- Перець червоний пекучий мелений
Рeбра розрізати на порції, замаринувати і поставити на 2 години в холодильник.
Відкинути рeбра на сито. Швидко закип'ятити маринад. Перемішати крохмаль із невеликою кількістю води і загустити ним маринад. Обмазати рeбра.
Смажити 20 хвилин на грилі.
http://recepti.biz.ua рецепт домашней выпечки ржаного хлеба
ТутРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі