Свинні реберця
- Ребра свинні 2 кг
- Гриби печериці 0.5 кг
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Зелень свіжа
- Гранат (гранатовий сік) 1 шт.
- Картопля
Ребра помити, розрізати на порційні шматки і обсмажити на мангалі.
Цибулю нарізати крупно, моркву натерти на крупній тертці, обсмажити в казанку на олії.
Додати промиті печериці (дрібні - цілими, великі - розрізати навпіл). Усе гарно обсмажити.
Зверху викласти підкопчені ребра, розламаний гранат (або влити гранатовий сік), зелень (не різати, щоб потім можна було її прибрати), посолити, поперчити.
Залишити тушкуватися приблизно на годину.
Картоплю почистити, порізати на 2-4 частини, зварити.
На велику тарілку викласти відварену картоплю, а зверху реберця з цибулею, морквою і грибами.
www.recepti.biz.ua рецепт торт Киевский
Маковый торт царица эстер рецепт видеоТорт В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Поможем выйти замуж в Германию - медовик рецепт. Как приготовить вкусный шашлык.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter