Свинне філе до рису
645
інгредієнти:
- Рис 100 г
- Морква 4 шт.
- Броколі 300 г
- Цибуля ріпчаста
- Філе свинне 200 г
- Крохмаль 1 ст.л.
- Сметана 2 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
Відварити рис.
Овочі помити, почистити і відварити приблизно 8 хв, воду де варилися овочі не виливати.
Цибулю порізати кубиками.
М'ясо смужками.
Все разом обсмажити, приправити.
Бульйон, що залишився (десь 200 мл) з'єднати зі сметаною і розведеним крохмалем, приправити.
Укласти красиво на тарілку.
Зачем Вам есть одну капусту: рецепты капусты пелюстки.
Рецепты новогодних блюд 2015Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі