Свинне філе до рису

ДРУГІ СТРАВИ
645 Свинне філе до рису
Фото - Свинне філе до рису
інгредієнти:
  • Рис 100 г
  • Морква 4 шт.
  • Броколі 300 г
  • Цибуля ріпчаста
  • Філе свинне 200 г
  • Крохмаль 1 ст.л.
  • Сметана 2 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Олія рослинна

Відварити рис.

Овочі помити, почистити і відварити приблизно 8 хв, воду де варилися овочі не виливати.

Цибулю порізати кубиками.

М'ясо смужками.

Все разом обсмажити, приправити.

Бульйон, що залишився (десь 200 мл) з'єднати зі сметаною і розведеним крохмалем, приправити.

Укласти красиво на тарілку.

 

Зачем Вам есть одну капусту: рецепты капусты пелюстки.

Рецепты новогодних блюд 2015Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter