Свинна відбивна
988
інгредієнти:
- Свинина 200 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
- Панірувальні сухарі
- Яйце куряче
М'ясо порізати на пласти, відбити. Цибулю порізати дрібно, вичавити сік, і в цей сік покласти м'ясо на 10 хвилин. Потім м'ясо вийняти, посолити, поперчити, дати полежати ще 2 хвилини. Потім, занурюючи в збите яйце, обваляти в сухарях і на сковороду. Смажити по 10 хвилин з кожного боку, м'ясо вийде соковитіше.
recepti.biz Мы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
www.recepti.biz.uaИзготовление тортов на заказ
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі