Свинна відбивна
- Свинина 1 кг
- Яйце 4 шт.
- Сіль
- Перець
- Олія
- Сухарі панірувальні
Свинину порізати на шматки для відбивних, кожен шматок відбити. Яйця трохи збити з додаванням солі і перцю. Кожну відбивну вмочити в яєчну суміш і скласти в миску, залишки суміші вилити на свинину, накрити кришкою і залишити на годину-півтори. Насипати в тарілку панірувальні сухарі, розігріти трохи олії в сковороді, обваляти кожну відбивну в сухарях і обсмажити до появи рум'яної скоринки.
Рецепты в постИстория возникновения постов. Календарь постов
Соус из хрен томатный. Соус из апельсинов с хреном.
Салат с Белыми грибами рецепт с фото легкийСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Термосы, термо товары оптом - приготовление йогурта в термосе.
Торт В Мультиварке Рецепты: рецепты из редьки.
Картошка В Мультиварке Рецепты: рецепты с филе курицы с фото. Апельсиновый салат с Курицей.
Майонез домашний без яиц рецептПроизводство майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter