Свинна шийка, фарширована, під пікантним маринадом
- Шийка свинна 2.5 кг
- Печериці (консервовані) 1 бан.
- Ківі (свіжий) 2 шт.
- Часник 5 зуб.
- Імбир (корінь) 2 ст.л.
- Паприка (червона) 1 ч.л.
- Суміш перців (мелених)
- Соус соєвий 2 ст.л.
- Сіль морська
- Олія оливкова
Свинну шийку миємо, висушуємо. Розрізаємо уздовж не до кінця.
Готуємо маринад. Ківі і корінь імбиру натираємо на тeртці, додаємо соєвий соус, перемішуємо.
М'ясо натираємо всередині і з обох сторін сіллю і сумішшю мелених перців, паприкою.
Шпигуємо в різних місцях часточками часнику.
Укладаємо в форму і поливаємо рівномірно (можна змащувати пензликом) маринадом.
Залишаємо маринуватися на 2-3 години.
Дістаємо м'ясо, розгортаємо і засипаємо грибами, складаємо, як книжку.
Краї «штопаємо» зубочистками.
Обмазуємо всe м'ясо оливковою олією і в духовку на 75 хвилин запікатися, постійно підливаючи у форму води, по мірі випаровування і поливаючи м'ясо соком, що виділився.
На гарнір рис.
У сковороду налити олію, висипати 1 склянку рису. І обсмажити, постійно помішуючи, на сильному вогні, до золотистого кольору. Залити рис двома склянками холодної води, туди ж додати до смаку 2 ч. л. приправи. Розмішати і як тільки закипить накрити кришкою і варити 13 хвилин.
ЗдесьКулинарные рецепты
Экзотический торт - рецепт торта бисквит с фруктами. Поможем выйти замуж в Германию.
Рецепт шоколадного кекса на сметанеРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Готовим со вкусом - рецепты с творогом фото.
Польская кухня особенностиПольская светотехническая продукция
Украинская кухня презентация на английскомИзготовим мебель для кухни на собственном производстве
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter