Свинна грудка з перловкою і лечо
- Грудка (свинна) 1 кг
- Лечо 800 г
- Помідор 3 шт.
- Крупа перлова 1 скл.
- Вода
Грудку помити, обсушити і порізати невеликими шматочками.
Обсмажити 10 хвилин на рослинній олії.
Додати порізані помідори і лечо, перемішати, додати приправу і п'ять хвилин тушкувати.
Перловку напередодні увечері краще замочити у воді.
Додати перловку до м'яса з овочами, при необхідності підливати потроху води, щоб не підгоріло.
Готувати потрібно до того моменту, коли буде готова перловка (буде м'якою).
Очень вкусные салаты: салат коктейль рецепты с фото. Простые рецепты вкусных салатов.
Рецепты салатов на любой вкус: мясные салаты с грибами. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт торта медовика на паруКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Перепела жареные на шампурахперепела жареные
Приготовление блюд из яиц рефератБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter