Свинка запечена
- Свинина (мені попалося від ноги) 1 кг
- Сіль крупна 100 г
- Приправи (на Ваш смак)
- Масло вершкове (для обжарювання) 50 г
М'ясо обсушуємо паперовим рушником і викладаємо на дуже гарячу сковороду з шматочком вершкового масла. Швидко на максимальному вогні обсмажуємо з двох боків до утворення скоринки.
Перекладаємо в деко, посипаємо сіллю зі спеціями і в духовку при температурі 120 -130 градусів годинки на півтори. Періодично поливаючи маслом (або чим буде).
Подати можна гарячим, а можна і холодним-ще смачніше.
Мультиварка Philips - салаты с редькой рецепты с фото. Как приготовить летний салат.
Поможем выйти замуж в Германию - рецепт приготовления салата мимоза.
Банош рецепт приготування з грибамиРецепты Мультиварка Пошагово. Авторские рецепты
Лечение в домашних условиях - печеня по домашньому. Рецепты из печени.
Рецепт кофе гляссе в кофемашинеСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Готовим со вкусом - диетические блюда из говядины рецепты с фото.
www.recepti.biz.uaВкусные быстрые и простые рецепты Закусок
Писатель кулинар ханкишиев приготовление плова рецепт здесь
www.recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Можно ли пить молоко - крем из сгущенного молока. Купить молоко.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter