Свинка з овочами під "ковпаком"
- Свинина 0.5 кг
- Картопля 8 шт.
- Яблуко 2 шт.
- Часник 7 зуб.
- Морква 2 шт.
- Капуста білоголова 0.4 кг
- Перець болгарський 3 шт.
- Сало (свинне) 0.2 кг
- Борошно 3 скл.
- Яйце сире 1 шт.
- Вода 1 скл.
- Масло вершкове 100 г
- Цукор 3 ст.л.
- Сіль 1 ч.л.
- Дріжджі сухі 2.5 ч.л.
- Щавель (свіжий) 1 пуч.
- Лимон 0.5 шт.
- Апельсин 1 шт.
- Перець чорний (мелений)
- Яйце варене 2 шт.
Невеликий шматочок сала нарізати і викласти на дно горщика, посолити. Свинину нарізати на шматочки, посолити, додати чорний перець і помістити в горщик.
Почистити невеликі картоплини і нарізати на половинки, посолити, додати в горщик.
Серед картоплин методом «втикання» розмістити два яблука, краще кислуваті.
Так само влаштувати морквину, порізану уздовж на половинки, і головку часнику, з якої попередньо зняти верхні лусочки і промити водою.
Тепер шар капусти, нарізаної смужками, все посолити.
Серед капусти розмістити перець, порізаний навпіл, і цвітну капусту, все посолити.
Апельсин і лимон разом зі шкіркою нарізати кружечками. Лимон розкласти по колу горщика, а апельсин по поверхні капусти.
Зварити 2 яйця, нарізати разом із пучком щавлю - це начинка. Тісто зробити у хлібопічці: помістити всі інгредієнти (яйце, вода, масло вершкове, цукор, сіль, дріжджі сухі) і увімкнути режим "тісто". Готове тісто розкачати у пласт і змастити начинкою, згорнути у рулет, а потім равликом. Горщик накрити фольгою і зверху накрити рулетом. І поставити запікати в духовку на 1 годину 30 хвилин, якщо тісто почне підгоряти, зверху накрити фольгою.
Потім красиво укласти на велику тарілку, полити соусом.
Торт дитячий на день народженняТорты и пирожные на заказ
Салат с Курицей грибами и сыромСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Кулинарные рецепты с фотографиями блюдКулинарная книга. Возможность добавить рецепт, оставить отзыв
Кулинарные рецепты сайт хорошая кухняКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter