Свининка, запечена з перцем і кабачками
- Свинина (вирізка) 300 г
- Перець болгарський червоний 3 шт.
- Кабачок 2 шт.
- Яйце 2 шт.
- Сметана 2 ст.л.
- Приправа (індійська, гостра)
Свинячу вирізку нарізати на медальйони, посолити, додати сметану і приправу.
Перець і кабачок почистити, перець розрізати навпіл, кабачок кільцями. Змастити олією і поставити запікатися в духовку на решітці.
Перевернути пару разів.
М'ясо обсмажити швидко, тільки щоб зчепилося.
Перець очистити від шкірки.
Нарізати смужками.
У жароміцну форму покласти шар кабачків, зверху м'ясо.
Далі перець.
Залити яйцями, збитими з невеликою кількістю солі і водою, можна додати 2 ст. л. сметани.
Запікати в духовці при 200 градусах хвилин 20.
Рецепты блюд новогодней кухни http://recepti.biz.ua
Печенье барни состав калорийностьПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Рецепты с фото: рецепт пампушек с фото. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Торты на заказ. Вкусно и недорого - лимонник торт. Оригинальные торты на заказ.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter