Свининка, запечена з перцем і кабачками

ДРУГІ СТРАВИ
700 Свининка, запечена з перцем і кабачками
Фото - Свининка, запечена з перцем і кабачками
інгредієнти:
  • Свинина (вирізка) 300 г
  • Перець болгарський червоний 3 шт.
  • Кабачок 2 шт.
  • Яйце 2 шт.
  • Сметана 2 ст.л.
  • Приправа (індійська, гостра)

Свининка, запечена з перцем і кабачками інгредієнти Свинячу вирізку нарізати на медальйони, посолити, додати сметану і приправу.

Свининка, запечена з перцем і кабачками Перець і кабачок почистити, перець розрізати навпіл, кабачок кільцями. Змастити олією і поставити запікатися в духовку на решітці.

фото свининка, запечена з перцем і кабачками Перевернути пару разів.

Свининка, запечена з перцем і кабачками Свинина

Свининка, запечена з перцем і кабачками Перецболгарскій М'ясо обсмажити швидко, тільки щоб зчепилося.

Свининка, запечена з перцем і кабачками Кабачок Перець очистити від шкірки.

Свининка, запечена з перцем і кабачками Яйце Нарізати смужками.

Свининка, запечена з перцем і кабачками Сметана У жароміцну форму покласти шар кабачків, зверху м'ясо.

Свининка, запечена з перцем і кабачками Приправа Далі перець.

Свининка, запечена з перцем і кабачками Залити яйцями, збитими з невеликою кількістю солі і водою, можна додати 2 ст. л. сметани.

Свининка, запечена з перцем і кабачками Запікати в духовці при 200 градусах хвилин 20.

Рецепты блюд новогодней кухни http://recepti.biz.ua

Печенье барни состав калорийностьПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов

Рецепты с фото: рецепт пампушек с фото. Рецепты быстрой и вкусной диеты.

Торты на заказ. Вкусно и недорого - лимонник торт. Оригинальные торты на заказ.

салаты мимоза

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter