Свининка у мeдово-гірчичному соусі
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Свинина (копчeна)
- Cіль
- Перець чорний (мелений)
- Вершки 400 г
- Мeд (рідкий) 2 ст.л.
- Гірчиця (солодка) 3 ст.л.
- Олія оливкова 2 ст.л.
Цибулю очистити, розрізати навпіл і тонко нарізати. Свинину добре обсмажити із двох сторін на оливковій олії. Добре поперчити і викласти у форму для запікання.
В олію, де смажилося м’ясо, покласти цибулю і теж добре обсмажити. Додати вершки, мед і гірчицю і дати закипіти. Посолити і вилити соус на м'ясо.
Духовку розігріти до 175 градусів і поставити м’ясо на 50 хвилин.
Рецепты Приготовления: рецепты приготовления мясных салатов. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Салат с жареными грибами и ветчиной и сыромСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Зачем Вам есть одну капусту - кулинария капуста брокколи. Семена почтой, в том числе редкие.
recepti.biz.ua готовим дома кулинарный сайт
Рецепт салата мимоза с рисом. Как приготовить салат мимоза.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter