Свининка "Ситий Вінні-Пух"
- Свинина 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Борошно пшеничне 0.33 скл.
- Перець чорний мелений 0.5 ч.л.
- Паприка мелена 1 ч.л.
- Соус чилі 2 ч.л.
- Томатна паста 100 г
Свинину нарізати на порційні шматки і відбити.
У тарілці змішати борошно, чорний перець, паприку, сіль.
Цибулю нарізати півкільцями.
Відбивні обваляти у борошняній суміші і смажити на олії до золотистої скоринки (по 5 хв із кожного боку). Перекласти відбивні у тарілку і накрити кришкою.
У сковороду додати вершкове масло, обсмажити цибулю приблизно 3 хвилини до золотистого кольору.
Додати 1 ст. л. залишеного борошна у цибулю, перемішати. Вилити у сковороду і перемішати бульйон, томатну пасту, соус чилі, соєвий соус, гірчицю.
Довести суміш до кипіння. Покласти відбивні, накрити кришкою і на слабкому вогні смажити до готовності, приблизно по 5-6 хвилин із кожного боку.
recepti.biz.ua Рулет куриный с грибами Доктор Хайдер
Купить Автомобильное Масло онлайн: арахисовое масло рецепт с фото.
Рецепты мясных блюд французской кухни. В французской кухне есть блюдо канфоме как узнать рецепт.
Кульки гра лнкульки
Рецепт праздничных блюдРецепты всевозможных диет. База рецептов. Праздничные подборки рецептов
Как приготовить вкусный шашлык: крем для торта для украшения. Оригинальные Кремы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter