Свининка "Ситий Вінні-Пух"

ДРУГІ СТРАВИ
703 Свининка "Ситий Вінні-Пух"
Фото - Свининка
інгредієнти:
  • Свинина 500 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Борошно пшеничне 0.33 скл.
  • Перець чорний мелений 0.5 ч.л.
  • Паприка мелена 1 ч.л.
  • Соус чилі 2 ч.л.
  • Томатна паста 100 г

Свининка

Свининка Свинину нарізати на порційні шматки і відбити.

фото свининка У тарілці змішати борошно, чорний перець, паприку, сіль.

Свининка Цибулю нарізати півкільцями.

Свининка Відбивні обваляти у борошняній суміші і смажити на олії до золотистої скоринки (по 5 хв із кожного боку). Перекласти відбивні у тарілку і накрити кришкою.

Свининка У сковороду додати вершкове масло, обсмажити цибулю приблизно 3 хвилини до золотистого кольору.

Свининка Додати 1 ст. л. залишеного борошна у цибулю, перемішати. Вилити у сковороду і перемішати бульйон, томатну пасту, соус чилі, соєвий соус, гірчицю.

Свининка Довести суміш до кипіння. Покласти відбивні, накрити кришкою і на слабкому вогні смажити до готовності, приблизно по 5-6 хвилин із кожного боку.

Свининка  

recepti.biz.ua Рулет куриный с грибами Доктор Хайдер

Купить Автомобильное Масло онлайн: арахисовое масло рецепт с фото.

Рецепты мясных блюд французской кухни. В французской кухне есть блюдо канфоме как узнать рецепт.

Кульки гра лнкульки

Рецепт праздничных блюдРецепты всевозможных диет. База рецептов. Праздничные подборки рецептов

Как приготовить вкусный шашлык: крем для торта для украшения. Оригинальные Кремы.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter