Свининка під соусом із волоським горіхом
- Свинина (м´якоть) 700 г
- Соус (наршараб) 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Паприка (мелена) 1 ч.л.
- Перець бoлгарський 1 шт.
- Суміш перців (мелених) 0.5 ч.л.
- Сметана 200 г
- Борошно 1 ст.л.
- Горіхи волоські 0.5 скл.
Свинину нарізати на шматочки.
До свинини додати мелену паприку, суміш перців, наршараб (якщо соус сильно густий, розбавити невеликою кількістю кип'яченої води). Все перемішати і залишити маринуватися години на 2 при кімнатній температурі.
Нарізати цибулю і болгарський перець (довільно).
М'ясо у маринаді обсмажити на сухій сковороді.
До м'яса додати болгарський перець. Накрити кришкою, протушкувати хвилин 5.
У сковороду додати цибулю. Все добре перемішати, накрити кришкою і тушкувати хвилин 20, періодично помішуючи.
На окремій сковороді обсмажити борошно до золотавого кольору.
До борошна додати сметану, розбавлену кип'яченою водою (1:1).
Поперчити трохи соус.
Додати товчений волоський горіх.
Тушкувати соус хвилин 5.
До м'яса додати приготовлений соус, трохи посолити. Протушкувати під кришкою хвилин 20.
Кулинарные блюда для худеющих - лучшие блюда для фуршета. Банкетный зал Подмосковные вечера.
Осетинские пироги на заказ: салаты с буряком фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Рецепты для мультиварки, вкусно: пляцки рецепти фото.
Салат свежие сырые шампиньоны здесь
ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Сырный пирог со шпинатом рецептПироги на любой вкус. Классические и современные рецепты с пошаговыми фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter