Свининка "Огіркова"
- Свинина (рулька) 800 г
- Огірок солоний (маринований) 2 шт.
- Гриби 200 г
- Часник 2 шт.
- Цибуля 2 шт.
- Майонез 150 мг
- Сіль, перець
Цибулю очистити, нарізати тонкими півкільцями. Обсмажити у глибокій сковорідці у невеликій кількості олії.
Свинину нарізати соломкою або невеликими шматочками.
М'ясо додати до обсмаженої цибулі, посолити, поперчити.
Додати дрібно нарізані гриби.
Часник натерти на дрібній тертці і змішати із майонезом.
Солоні огірки дрібно нарізати, додати до майже готового м'яса.
Перед подачею на стіл додати у м'ясо часниково-майонезний соус.
Рецепт похудения в одной капсуле: ржаная закваска рецепт. Как испечь дома хлеб на закваске.
http://recepti.biz.ua праздничные новогодние кулинарные рецепты
Как приготовить летний салат - кулинарные сайты.
Купить Белые грибы, цены: салат с белыми грибами. Грибы по Украине.
Салат черепаха с фото пошаговоРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Рецепт закуски рафаэллоРецепты и советы
Домашний майонез на молоке www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter