Свининка "Божественний смак"
- Свинина 1200 г
- Майонез (сметана) 3 ст.л.
- Курага 12 шт.
- Чорнослив (без кісточок) 12 шт.
- Імбир (свіжий) 20 г
- Гірчиця (у зернах) 1.5 ч.л.
- Коньяк 2 ст.л.
- Вода 0.33 скл.
- Сир 130 г
- Сіль
- Перець
- Горіх мускатний (мелений)
М'ясо помити, обсушити і нарізати скибочками, майже до кінця, залишаючи близько 0,5 см до кінця не розрізаними. Ширина скибочок близько 2 см.
Курагу і чорнослив викласти у миску, залити коньяком і водою, додати подрібнений імбир і поставити на невеликий вогонь, доки вся рідина не випарується, а сухофрукти повинні стати м'якими. Періодично треба помішувати.
Гарно змастити 1 столовою ложкою майонезу все м'ясо, промазуючи простір між скибочками.
Змішати 2 столові ложки майонезу, суху гірчицю, сіль, перець і мускатний горіх.
Викласти між скибочками м'яса по 2 штучки кураги і чорносливу і пластинку сиру, все добре змастити майонезно-гірчичним соусом, накрити фольгою і прибрати на пару годин маринуватися у холодильник.
У розігрітій до 200 градусів духовці готувати м'ясо, укривши фольгою години півтори, потім прибрати фольгу і дати м'ясові підрум'янитися.
ЗдесьРецепты всевозможных диет. Фотографии готовых блюд и процесса приготовления
Детские торты. Акция: крем для торта для украшения. Украшение тортов.
Торт лимонник. Торт лимонник из слоеного теста.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter