Свининка "Божественний смак"

ДРУГІ СТРАВИ
663 Свининка "Божественний смак"
Фото - Свининка
інгредієнти:
  • Свинина 1200 г
  • Майонез (сметана) 3 ст.л.
  • Курага 12 шт.
  • Чорнослив (без кісточок) 12 шт.
  • Імбир (свіжий) 20 г
  • Гірчиця (у зернах) 1.5 ч.л.
  • Коньяк 2 ст.л.
  • Вода 0.33 скл.
  • Сир 130 г
  • Сіль
  • Перець
  • Горіх мускатний (мелений)

Свининка М'ясо помити, обсушити і нарізати скибочками, майже до кінця, залишаючи близько 0,5 см до кінця не розрізаними. Ширина скибочок близько 2 см.

Свининка Курагу і чорнослив викласти у миску, залити коньяком і водою, додати подрібнений імбир і поставити на невеликий вогонь, доки вся рідина не випарується, а сухофрукти повинні стати м'якими. Періодично треба помішувати.

фото свининка Гарно змастити 1 столовою ложкою майонезу все м'ясо, промазуючи простір між скибочками.

Свининка Змішати 2 столові ложки майонезу, суху гірчицю, сіль, перець і мускатний горіх.

Свининка Викласти між скибочками м'яса по 2 штучки кураги і чорносливу і пластинку сиру, все добре змастити майонезно-гірчичним соусом, накрити фольгою і прибрати на пару годин маринуватися у холодильник.

Свининка У розігрітій до 200 градусів духовці готувати м'ясо, укривши фольгою години півтори, потім прибрати фольгу і дати м'ясові підрум'янитися. 

 

пирог в разъемной форме

ЗдесьРецепты всевозможных диет. Фотографии готовых блюд и процесса приготовления

Детские торты. Акция: крем для торта для украшения. Украшение тортов.

Торт лимонник. Торт лимонник из слоеного теста.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter