Свининка "Блискавка"
- Свинина 1300 г
- Часник 5 зуб.
- Хрін (приправа) 100 г
- Мартіні 50 мл
- Лимон 0.5 шт.
- Ялівець (ягоди) 25 шт.
- Перець ямайський (горошком) 20 шт.
- Перець духмяний (горошком) 20 шт.
- Лавровий лист 5 шт.
- Гірчиця (у зернах) 20 г
У ступці розтерти спеції (ягоди ялівцю, ямайський перець, перець запашний горошком), лавровий лист і часник до отримання однорідної маси із яскравим і надзвичайно приємним ароматом.
Змішати із хроном масу зі ступки.
Свинину помити, обсушити паперовими рушниками і з усіх сторін намазати сумішшю хрону зі спеціями. Потім гарно просочити мартіні і соком лимона. Рясно посипати зернами гірчиці.
Залишити м'ясо на кілька годин маринуватися.
Помістити свинину у рукав для запікання і відправити у розігріту до 200 градусів духовку до готовності (на годину, потім можна духовку вимкнути і залишити м'ясо у духовці, доки воно не охолоне).
Готове м'ясо нарізати шматочками.
Салат святковий рецептМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепт борщ с бурякомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты Мультиварка Пошагово - рецепты пошагово с фото. Мультиварка Philips.
Простые и вкусные рецепты салатов. Рецепты самых вкусных диетических салатов.
Рецепт салата Мимоза - салаты с консервой. Доставка готовой еды на неделю.
Очень вкусные оладьи - оладьи тыквенные.
Нужен свадебный торт: медовик торт. Купить кондитерку.
Сайт скорая кулинарная помощь спичка и лазерсон. Googl кулинарные рецепты сайт xoрошая.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter