Свинина "Звуки Франції"

ДРУГІ СТРАВИ
704 Свинина "Звуки Франції"
Фото - Свинина
інгредієнти:
  • Свинина (філе) 900 г
  • Помідор 5 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Печериці (свіжі) 300 г
  • Молоко 1 л
  • Масло вершкове 100 г
  • Борошно 4 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Горіх мускатний (мелений)
  • Сир твердий
  • Зелень (свіжа)

Свинина Приготувати соус "Бешамель". 

У сотейник (або сковорідку із товстим дном) покласти масло, борошно, дрібку мускатного горіха, поставити на вогонь і готувати, постійно помішуючи, до повного розчинення масла.

Свинина Потім поступово влити тонким струмком молоко, помішуючи соус і готуючи на середньому вогні до густоти сметани.

Готовий соус посолити і поперчити.

фото Свинина У форму для запікання викласти шар порізаних шматочками томатів.

Свинина Полити злегка соусом.

Свинина Тепер шар порізаних грибів (теж змастити соусом).

Свинина Шар порізаної тоненькими півкільцями цибулі.

Свинина Шар свинини.

Свинина Залити все соусом, що залишився, накрити фольгою і відправити у розігріту до 220 градусів духовку на годину-півтори.

Свинина Готову страву перевернути на велику тарілку.

Свинина Посипати тертим сиром і зеленню. 

 

 

 

 

Салат з селери яблукаМясных, фруктовых и экзотических салатов

рецепт фасолевого торта

рецепт Украинского борща с пампушками

Кофейный кекс рецептРецепт Кекса В Мультиварке. Авторские рецепты

ТутРецепты закусок на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео

http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты

http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Кофеварка эспрессо Atlantis. Паулиг эспрессо.

Домашняя кулинария на любой вкус - сайт кулинарный. Кулинарные рецепты на любой вкус.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter