Свинина "Звуки Франції"
- Свинина (філе) 900 г
- Помідор 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Печериці (свіжі) 300 г
- Молоко 1 л
- Масло вершкове 100 г
- Борошно 4 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Горіх мускатний (мелений)
- Сир твердий
- Зелень (свіжа)
Приготувати соус "Бешамель".
У сотейник (або сковорідку із товстим дном) покласти масло, борошно, дрібку мускатного горіха, поставити на вогонь і готувати, постійно помішуючи, до повного розчинення масла.
Потім поступово влити тонким струмком молоко, помішуючи соус і готуючи на середньому вогні до густоти сметани.
Готовий соус посолити і поперчити.
У форму для запікання викласти шар порізаних шматочками томатів.
Полити злегка соусом.
Тепер шар порізаних грибів (теж змастити соусом).
Шар порізаної тоненькими півкільцями цибулі.
Шар свинини.
Залити все соусом, що залишився, накрити фольгою і відправити у розігріту до 220 градусів духовку на годину-півтори.
Готову страву перевернути на велику тарілку.
Посипати тертим сиром і зеленню.
Салат з селери яблукаМясных, фруктовых и экзотических салатов
рецепт Украинского борща с пампушками
Кофейный кекс рецептРецепт Кекса В Мультиварке. Авторские рецепты
ТутРецепты закусок на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты
http://recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Кофеварка эспрессо Atlantis. Паулиг эспрессо.
Домашняя кулинария на любой вкус - сайт кулинарный. Кулинарные рецепты на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter