Свинина зі сливами і солодким перцем
884
інгредієнти:
- Свинина (безкісткова) 500 г
- Слива 150 г
- Перець болгарський
- Вино червоне 1 скл.
Зі слив вийняти кісточки і розрізати навпіл. Перець нарізати великими квадратиками.
М'ясо нарізати на невеликі шматочки, обваляти у борошні й злегка обсмажити на олії.
Скласти в горщик трохи слив, потім перець, м'ясо, ще раз сливи і перець. Посолити. Розбавити вино 1 склянкою води. І залити горщики так, щоб рідина ледь виднілася.
Поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 1,5 години. Якщо сливи виявилися дуже кислими, то в готову страву можна додати по 1 ч. л. цукру.
Рецепт салат морепродуктов. Рецепт салата из лапши и морепродуктов.
Тыква выращивание - оладьи тыквенные. Очень вкусные оладьи.
http://recepti.biz.uaРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі