Свинина, запечена зі шпинатом, цибулею і яблуками
- Свинина 2.5 кг
- Сир твердий
- Шпинат (заморожений) 200 г
- Яблуко 200 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Горіх мускатний (мелений)
- Сіль (велика морська)
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
На шматку м'яса зробити надрізи на котлети.
Цибулю дрібно нарізати і посмажити до прозорості на олії, додати шпинат. Його можна попередньо розморозити, а можна покласти замороженим. Дочекатися, доки шпинат остаточно розморозиться на сковороді.
Додати дрібно нарізане очищене яблуко. Яблуко краще брати тверде, кисле. Посолити, поперчити, додати мускатний горіх. Протушкувати пару хвилин, зняти з вогню. Можна досолити і доперчити. Не тримати довго начинку на сковороді. Досить однієї-двох хвилин.
Відбити м'ясні котлетки через плівку, щоб уникнути бризок. Посолити, поперчити.
На кожну котлетку покласти начинку, скибочку сиру і знову прикрити начинкою. Так вчинити зі всіма скибочками м'яса.
М'ясо щільно перев'язати ниткою, щоб тримало форму і покласти в рукав або загорнути у фольгу. Поставити у гарячу духовку. Запікати півтори години при 200 градусах.
Після запікання дати м'ясу трохи охолонути, видалити нитки і можна подавати.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: выпечка домашнего хлеба рецепты.
Рецепты с фото: рецепт пампушек с фото. Мультиварка Philips.
Рецепты первых вторых блюд Польской кухни. Польская кухня Москва.
www.recepti.biz.uaКулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter