Свинина, запечена зі шпинатом, цибулею і яблуками

ДРУГІ СТРАВИ
1103 Свинина, запечена зі шпинатом, цибулею і яблуками
Фото - Свинина, запечена зі шпинатом, цибулею і яблуками
інгредієнти:
  • Свинина 2.5 кг
  • Сир твердий
  • Шпинат (заморожений) 200 г
  • Яблуко 200 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Горіх мускатний (мелений)
  • Сіль (велика морська)
  • Перець чорний (мелений)
  • Олія рослинна

Свинина, запечена зі шпинатом, цибулею і яблуками інгредієнти На шматку м'яса зробити надрізи на котлети.

Свинина, запечена зі шпинатом, цибулею і яблуками Цибулю дрібно нарізати і посмажити до прозорості на олії, додати шпинат. Його можна попередньо розморозити, а можна покласти замороженим. Дочекатися, доки шпинат остаточно розморозиться на сковороді.

фото Свинина, запечена зі шпинатом, цибулею і яблуками Додати дрібно нарізане очищене яблуко. Яблуко краще брати тверде, кисле. Посолити, поперчити, додати мускатний горіх. Протушкувати пару хвилин, зняти з вогню. Можна досолити і доперчити. Не тримати довго начинку на сковороді. Досить однієї-двох хвилин.

Свинина, запечена зі шпинатом, цибулею і яблуками Свинина Відбити м'ясні котлетки через плівку, щоб уникнути бризок. Посолити, поперчити.

Свинина, запечена зі шпинатом, цибулею і яблуками Сир твердий На кожну котлетку покласти начинку, скибочку сиру і знову прикрити начинкою. Так вчинити зі всіма скибочками м'яса.

Свинина, запечена зі шпинатом, цибулею і яблуками Шпинат М'ясо щільно перев'язати ниткою, щоб тримало форму і покласти в рукав або загорнути у фольгу. Поставити у гарячу духовку. Запікати півтори години при 200 градусах.

Свинина, запечена зі шпинатом, цибулею і яблуками Яблуко Після запікання дати м'ясу трохи охолонути, видалити нитки і можна подавати.

Рецепты для хлебопечки, вкусно: выпечка домашнего хлеба рецепты.

Рецепты с фото: рецепт пампушек с фото. Мультиварка Philips.

Рецепты первых вторых блюд Польской кухни. Польская кухня Москва.

www.recepti.biz.uaКулинарно-домашний сайт

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter