Свинина, запечена з помідорами і сиром
765
інгредієнти:
- Свинина
- Яйце 3 шт.
- Помідор 2 шт.
- Петрушка 1 пуч.
- Сир твердий 150 г
- Сіль
- Олія рослинна
- Борошно 2 ст.л.
Шийку злегка відбити і замаринувати у клярі - 3 яйця збити із сіллю, додати борошно (приблизно 2 столові ложки), можна замість солі взяти соєвий соус; витримати приблизно годину-дві у холодильнику.
Обсмажити свинину на сильно прогрітій сковорідці, щоб схопився кляр.
Укласти на фольгу щільно шматки свинини.
На них - шматочки помідорів.
Посипати зеленню.
Посипати сиром; прикрити фольгою. Поставити у духовку на 20 хвилин.
Подати гарячим.
Пасха рецепт и фото www.recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты с фотографиямиКулинарная энциклопедия. Рецепты всевозможных диет
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі