Свинина, запечена з помідорами і сиром
	
					883				
		
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			інгредієнти:
- Свинина
 - Яйце 3 шт.
 - Помідор 2 шт.
 - Петрушка 1 пуч.
 - Сир твердий 150 г
 - Сіль
 - Олія рослинна
 - Борошно 2 ст.л.
 
 Шийку злегка відбити і замаринувати у клярі - 3 яйця збити із сіллю, додати борошно (приблизно 2 столові ложки), можна замість солі взяти соєвий соус; витримати приблизно годину-дві у холодильнику.
 Обсмажити свинину на сильно прогрітій сковорідці, щоб схопився кляр.
 Укласти на фольгу щільно шматки свинини.
 На них - шматочки помідорів.
 Посипати зеленню.
 Посипати сиром; прикрити фольгою. Поставити у духовку на 20 хвилин.
 Подати гарячим.
Пасха рецепт и фото www.recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты с фотографиямиКулинарная энциклопедия. Рецепты всевозможных диет
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі