Свинина, запечена з овочами

ДРУГІ СТРАВИ
621 Свинина, запечена з овочами
Фото - Свинина, запечена з овочами
інгредієнти:
  • Свинина (окіст) 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 4 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Печериці консервовані 0.5 бан.
  • Часник 4 зуб.
  • Сир 200 г
  • Сіль
  • Перець духмяний
  • Олія соняшникова
  • Цукор 1 ч.л.

За 3 години до приготування нарізати свинину упоперек волокон на порційні шматки. Нарізати дрібно цибулю. М'ясо посолити, поперчити і укласти у каструлю наступним чином: на дно шар цибулі, потім шар м'яса і так чергуючи до кінця, зверху - шар цибулі. Добре все придавити і закрити кришкою.

Дуже дрібно нарізати часник.

Моркву натерти на крупній тертці. Цибулю вибрати із м'яса і обсмажити до золотистого кольору. Додати моркву, гриби і ложку цукру, ще смажити пару хвилин.

Викласти м'ясо на деко, зверху часник та овочеву суміш. Запікати у духовці 40 хвилин при температурі 180 градусів. Коли м'ясо готове (перевірити виделкою - при проколюванні повинен виділятися прозорий сік), посипати його натертим сиром і знову в духовку на 5 хвилин.

На гарнір можна подати запечену картоплю: очистити, помити, нарізати брусками і на той самий лист навколо м'яса.

 

Купить яблоки, цены - печень с яблоками рецепт.

Готовим со вкусом: вкусные торты на день рождения рецепты.

Салат из Курицы и граната. Салат из фасоли с копченой Курицей.

Картошка В Мультиварке Рецепты - рецепты с мидиями с фото. Мидии Рецепты С Фото.

Рецепты С Фото на любой вкус - рецепты индийской кухни.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter