Свинина, запечена з овочами
- Свинина (окіст) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Морква 2 шт.
- Печериці консервовані 0.5 бан.
- Часник 4 зуб.
- Сир 200 г
- Сіль
- Перець духмяний
- Олія соняшникова
- Цукор 1 ч.л.
За 3 години до приготування нарізати свинину упоперек волокон на порційні шматки. Нарізати дрібно цибулю. М'ясо посолити, поперчити і укласти у каструлю наступним чином: на дно шар цибулі, потім шар м'яса і так чергуючи до кінця, зверху - шар цибулі. Добре все придавити і закрити кришкою.
Дуже дрібно нарізати часник.
Моркву натерти на крупній тертці. Цибулю вибрати із м'яса і обсмажити до золотистого кольору. Додати моркву, гриби і ложку цукру, ще смажити пару хвилин.
Викласти м'ясо на деко, зверху часник та овочеву суміш. Запікати у духовці 40 хвилин при температурі 180 градусів. Коли м'ясо готове (перевірити виделкою - при проколюванні повинен виділятися прозорий сік), посипати його натертим сиром і знову в духовку на 5 хвилин.
На гарнір можна подати запечену картоплю: очистити, помити, нарізати брусками і на той самий лист навколо м'яса.
Купить яблоки, цены - печень с яблоками рецепт.
Готовим со вкусом: вкусные торты на день рождения рецепты.
Салат из Курицы и граната. Салат из фасоли с копченой Курицей.
Картошка В Мультиварке Рецепты - рецепты с мидиями с фото. Мидии Рецепты С Фото.
Рецепты С Фото на любой вкус - рецепты индийской кухни.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter