Свинина запечена з овочами
- Свинина (м´якоть) 600 г
- Картопля 8 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Помідор 4 шт.
- Перець болгарcький (червоний) 2 шт.
- Приправа (ароматна приправа для м´яса "Knorr") 3 ч.л.
- Часник 3 зуб.
- Зелень (кріп, петрушка)
М'ясо нарізати великими шматочками.
Помідори нарізати крупними часточками.
Перець великою соломкою.
Цибулю четвертинками кілець.
Моркву скибочками.
Додати приправу і зелень, дати постояти хвилин 20.
Картоплю нарізати крупно (уздовж на 4-6 шматочків).
У рукав для запікання покласти шарами: картоплю, м'ясо з цибулею і морквою, помідори та перець.
Додати зубчики часнику (часник надрізати хрестоподібно), закріпити рукав затискачами (або ниткою) і поставити у попередньо розігріту духовку на 45-50 хвилин.
ТутРецепты постных блюд. История возникновения постов
Готовим со вкусом - рецепты тортов без выпечки. Рецепты выпечки.
Как приготовить летний салат - рецепты салата с морепродуктами. Рецепты Приготовления.
Рецепт похудения в одной капсуле: салат черепаха рецепт с фото. Готовим со вкусом.
Рецепт торт наполеон с фотоВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter