Свинина, запечена з баклажанами
576
інгредієнти:
- Свинина 500 г
- Картопля 4 шт.
- Баклажан 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Майонез
- Сир твердий 150 г
- Олія соняшникова
М'ясо порізати порційно. Баклажани обсмажити. Цибулю дрібно порізати, моркву потерти на крупній тертці (цибулю, моркву посолити, поперчити і змішати з майонезом).
Картоплю порізати середніми кружечками. Сир потерти.
Деко з великими бортиками змастити соняшниковою олією. Викласти шар картоплі, шар м'яса, шар обсмажених баклажанів, шар змішаних овочів (цибуля, морква). Все посипати тертим сиром.
Духовку розігріти до 200-250 градусів і запікати 40-45 хвилин.
Как приготовить летний салат: рецепт приготовления салата мимоза. Рецепт имбирного напитка.
Салати з майонезом всяк рзн на укранськй мовсалати з майонезом
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі