Свинина запечена "Ведмежа лапа"
1024
інгредієнти:
- Свинина (лопатка) 1 кг
- Часник 7 зуб.
- Гірчиця 3 ст.л.
- Сіль
- Перeц чорний
- Курага 9 шт.
У свинині зробити три розрізи навскоси упоперек волокон, щоб у розрізі виглядала як трилисник.
Запарити курагу, вичавити часник.
Розрізи натерти сіллю, перцем, гірчицею і часником. Вставити у кожен по 3 ягоди кураги.
М'ясо натерти зверху сіллю, часником і гірчицею.
Загорнути у фольгу і залишити на 1 годину промаринуватися.
Поставити м'ясо у духовку, нагріту до 200 градусів, на 1 годину.
Далі розрізати фольгу і залишити запікатися ще на 30 хвилин.
Рецепты для пекарни: рецепты приготовления мясных салатов. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
recepti.biz.ua кулинарные рецепты праздничных блюд
Частный Монтессори детский сад: оладьи как в детском саду.
Сайт химкинского кулинарного училища тут
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі