Свинина запечена "Ведмежа лапа"

ДРУГІ СТРАВИ
977 Свинина запечена "Ведмежа лапа"
Фото - Свинина запечена
інгредієнти:
  • Свинина (лопатка) 1 кг
  • Часник 7 зуб.
  • Гірчиця 3 ст.л.
  • Сіль
  • Перeц чорний
  • Курага 9 шт.

Свініназапечeнная

Свініназапечeнная У свинині зробити три розрізи навскоси упоперек волокон, щоб у розрізі виглядала як трилисник.

фото Свініназапечeнная Запарити курагу, вичавити часник.

Свініназапечeнная Розрізи натерти сіллю, перцем, гірчицею і часником. Вставити у кожен по 3 ягоди кураги.

Свініназапечeнная М'ясо натерти зверху сіллю, часником і гірчицею.

Свініназапечeнная Загорнути у фольгу і залишити на 1 годину промаринуватися.

Свініназапечeнная Поставити м'ясо у духовку, нагріту до 200 градусів, на 1 годину.

Далі розрізати фольгу і залишити запікатися ще на 30 хвилин.

Свініназапечeнная  

Рецепты для пекарни: рецепты приготовления мясных салатов. Рецепты для хлебопечки, вкусно.

салаты с балыком

recepti.biz.ua кулинарные рецепты праздничных блюд

Частный Монтессори детский сад: оладьи как в детском саду.

Сайт химкинского кулинарного училища тут

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter