Свинина, запечена у тісті
- Свинина 2 кг
- Спеції (паприка, часник, перець запашний, лист лавровий)
- Олія оливкова 100 мл
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Борошно 1 скл.
- Яйце 2 шт.
М'ясо змастити сумішшю паприки, олії, часнику і перцю і залишити у холодильнику на добу.
Замісити прісне круте тісто (борошно, яйце, 2 ст. ложки води і сіль).
Тісто розкачати тонким шаром, застелити ним лоток для запікання, у центрі покласти обсмажену цибулю, спеції, зверху - замариноване м'ясо, потім знову цибуля і спеції. Посолити м'ясо з усіх боків.
Укутати м'ясо з усіх боків тістом, залишивши у центрі отвір для виходу пари, змастити збитим яйцем і поставити у гарячу духовку (180°С) на 80 хв. Слідкувати, щоб тісто не обгоріло. У кінці можна трохи знизити температуру.
Залишити на 15 хв, щоб увібрався сік.
Нарізати скибочками і подати на стіл.
Всегда круглосуточно. Мечта: мясные салаты рецепты.
Рецепт фасолевого тортаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Рецепт торта киевскийРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепт кекс столичный гостКулинарные рецепты
Рецепты для хлебопечки, вкусно: салати з крабовими паличками рецепти. Рецепты Для Мультиварки.
Рецепты салатов с морепродуктамиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
ТутКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое
Салаты и закуски рецепты с фото recepti.biz.ua
Простые рецепты блюд - рецепт крем заварной. Рецепты тортов на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter