Свинина, запечена у гірчиці

ДРУГІ СТРАВИ
651 Свинина, запечена у гірчиці
Фото - Свинина, запечена у гірчиці
інгредієнти:
  • Свинина 1.5 кг
  • Гірчиця (із цілісних зерен) 3 ст.л.
  • Овочі (перець, помідор, цибуля, морква) 0.5 кг
  • Приправа (сіль, перець, паприка)

Свинина, запечена в гірчиці інгредієнти Свинину надрізати по поздовжній частині із двох сторін.

Свинина, запечена в гірчиці Змастити у середині гірчицею.

фото Свинина, запечена в гірчиціЦибулю, перець червоний обсмажити, додати ложку томату, спеції. Суміш овочів покласти у розрізи, з'єднати разом м'ясо і обв'язати ниткою.

Свинина, запечена в гірчиці Свинина М'ясо обмазати гірчицею і сумішшю овочів, покласти у лоток, підлити на дно вина, накрити фольгою і запекти у духовці 60 хв при температурі 180 градусів.

Свинина, запечена в гірчиці Гірчиця За 15 хв до закінчення прибрати фольгу і підрум'янити м'ясо.

Свинина, запечена в гірчиці Овочі Із готового м'яса видалити нитки, нарізати упоперек волокон, подавати гарячим, поливши м'ясним соком.

Мебельная фабрика Стильные Кухни - украинская кухня доставка. Акция! Более 1000 видов кухонь.

Як варити уху з лососяяк варити уху

Рецепт салата курица в перьяхРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Как приготовить вкусный шашлык: рецепты панакоты с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.

Осетинские пироги Три Пирога: пирог песочный с яблоками. Мультиварки для выпечки.

Рецепты на праздничный стол: рецепт торта медовик. Рецепты Для Мультиварки.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter