Свинина, запечена із цибулею та картоплею
- Свинина 1 кг
- Картопля 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сир твердий 200 г
- Сухарі панірувальні 3 ст.л.
- Вино сухе 250 мл
- Сіль
- Перець
- Олія рослинна
- Борошно пшеничне
Свинину нарізати невеликими шматочками, посолити, поперчити.
Обваляти у борошні.
Обсмажити на сковороді з обох боків до утворення рум'яної скоринки.
Перекласти свинину у посудину для запікання.
Цибулю почистити, дрібно нарізати і додати до м'яса.
Картоплю почистити, нарізати крупно.
Додати до м'яса і перемішати.
Залити вином, накрити кришкою і відправити на 60 хвилин у розігріту до 180 градусів духовку.
Сир натерти на крупній тертці, змішати із панірувальними сухарями, посипати цією сумішшю свинину. Поставити ще на 30 хвилин у духовку, але вже без кришки.
Рецепт салат мясной www.recepti.biz.ua
Магазин Красной Икры: оладьи из рыбной икры.
Обеденные Столы и Стулья: страви для святкового столу.
Немецкая кухня рецепты с фото вторые блюдаНемецкие пластиковые окна. Информация о немецких догах
Как приготовить летний салат: салат черепаха рецепт с фото.
Рецепты с мидиями с фотоРецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter