Свинина, запечена із травами
644
інгредієнти:
- М´ясо (свинина) 1 кг
- Розмарин (гілочка) 2 шт.
- Часник 3 зуб.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Шматок свинини нашпигувати маленькими шматочками часнику.
Один зубок часнику порізати дрібно-дрібно, додати дрібно порізані гілочки розмарину, змішати із оливковою олією, натерти цією сумішшю м'ясо, гарно посолити з усіх боків, поперчити.
Укласти у рукав для запікання, укласти у середину гілочку розмарину.
Запікати у духовці при температурі 200 градусів, близько півтори години.
http://recepti.biz.ua Рождественская выпечка рецепты
Купить Автомобильное Масло онлайн: арахисовое масло фото. Арахисовое масло.
Рецепты салатов на любой вкус: салат с языка рецепт.
Рецепты печенья на любой вкус - кокосовые кексы рецепт. Кондитерские формы.
Психолог лариса ренар биографияПолина Гавердовская - психолог. Информация о психологе
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі