Свинина, запечена із травами

ДРУГІ СТРАВИ
644 Свинина, запечена із травами
Фото - Свинина, запечена із травами
інгредієнти:
  • М´ясо (свинина) 1 кг
  • Розмарин (гілочка) 2 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Олія оливкова 2 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Свинина, запечена з травами інгредієнти

Свинина, запечена з травами Шматок свинини нашпигувати маленькими шматочками часнику.

фото Свинина, запечена з травами Один зубок часнику порізати дрібно-дрібно, додати дрібно порізані гілочки розмарину, змішати із оливковою олією, натерти цією сумішшю м'ясо, гарно посолити з усіх боків, поперчити.

Свинина, запечена з травами М'ясо Укласти у рукав для запікання, укласти у середину гілочку розмарину.

Свинина, запечена з травами Розмарин Запікати у духовці при температурі 200 градусів, близько півтори години.

Свинина, запечена з травами Часник

http://recepti.biz.ua Рождественская выпечка рецепты

Купить Автомобильное Масло онлайн: арахисовое масло фото. Арахисовое масло.

Рецепты салатов на любой вкус: салат с языка рецепт.

Рецепты печенья на любой вкус - кокосовые кексы рецепт. Кондитерские формы.

Психолог лариса ренар биографияПолина Гавердовская - психолог. Информация о психологе

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter