Свинина запечена із медом та гірчицею
708
![Свинина запечена із медом та гірчицею](https://s1.recepti.biz.ua/images/page-thumb/34634600/0/12/1216/svinina-zapechena-z-medom-i-girchiceyu_1.jpg)
![Фото - Свинина запечена із медом та гірчицею](https://s1.recepti.biz.ua/images/page-thumb/1680105000/0/12/1216/svinina-zapechena-z-medom-i-girchiceyu_1.jpg)
інгредієнти:
- Свинина 500 г
- Вино червоне 0.5 скл.
- Томатна паста 100 мл
- Мед 2 ст.л.
- Гірчиця 1 ст.л.
- Олія оливкова
- Часник 1 зуб.
- Сіль
- Спеції
М'ясо порізати великими кубиками й обсмажити на оливковій олії.
Потім додати вино і томатну пасту, тушкувати хвилин 20. Додати часник, сіль і спеції.
Змішати гірчицю із медом. М'ясо перекласти у вогнетривку посудину і полити сумішшю.
Запікати у духовці при температурі 180 градусів 30-40 хвилин.
Торты без выпечки рецепты с фотоВкусный быстрый и простой Рецепт торт Наполеона классического
Рецепты с филе курицы с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі