Свинина запечена із медом та гірчицею
695
інгредієнти:
- Свинина 500 г
- Вино червоне 0.5 скл.
- Томатна паста 100 мл
- Мед 2 ст.л.
- Гірчиця 1 ст.л.
- Олія оливкова
- Часник 1 зуб.
- Сіль
- Спеції
М'ясо порізати великими кубиками й обсмажити на оливковій олії.
Потім додати вино і томатну пасту, тушкувати хвилин 20. Додати часник, сіль і спеції.
Змішати гірчицю із медом. М'ясо перекласти у вогнетривку посудину і полити сумішшю.
Запікати у духовці при температурі 180 градусів 30-40 хвилин.
Торты без выпечки рецепты с фотоВкусный быстрый и простой Рецепт торт Наполеона классического
Рецепты с филе курицы с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі