Свинина, запечена із картоплею та грибами
- Свинина 500 г
- Картопля 6 шт.
- Гриби 150 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Молоко (тепле) 1 скл.
- Яйце 1 шт.
- Борошно 2 шт.
- Сир твердий 100 г
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
- Олія рослинна
М'ясо нарізати порційними шматками, відбити, посолити, поперчити.
На сковороді розігріти олію і обсмажувати свинину із кожного боку.
Картоплю очистити і нарізати тонкими кружечками.
Картоплю обсмажувати в олії до золотистого кольору.
Гриби нарізати невеликими шматочками.
Смажити в олії протягом 10 хвилин.
Цибулю очистити, нарізати кільцями.
Обсмажувати в олії до золотистого кольору.
Сир натерти на крупній тертці.
Яйця збити з молоком, помішуючи, всипати борошно, додати сир, посолити, поперчити і перемішати.
У середину форми викласти м'ясо, картоплю по краях.
На картоплю викласти гриби.
Залити молочною сумішшю.
Зверху викласти кільця обсмаженої цибулі.
Готувати у духовці при температурі 200°С 40 хвилин.
Рецепты салатов на любой вкус: салат кучками.
Поможем выйти замуж в Германию - рецепты капусты пелюстки. Зачем Вам есть одну капусту.
Пирог из тыквы с сухофруктами http://recepti.biz.ua
http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Рецепт торта медовикИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter