Свинина запечена
- Свинина 500 г
- Томатна паста (несолодкий кетчуп) 2 ст.л.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Мед 1 ч.л.
- Гірчиця 1 ч.л.
- Зира (кмин) 0.25 ч.л.
- Прованські трави (базилік, орегано, чебрець) 1 ч.л.
- Спеції (сіль, перець чорний, червоний гострий)
- Яблуко зелене 1 шт.
- Чорнослив 6 шт.
- Часник 5 зуб.
- Петрушка 1 пуч.
Змішати томатну пасту, соєвий соус, гірчицю, мед, зіру, перці, прованські трави (можна замінити на суміш сушених базиліка, чебрецю, орегано, майорану) все добре перемішати.
Замаринувати у цьому соусі свинину на ніч або на 4-5 годин мінімум.
Яблуко порізати на пластинки.
Чорнослив розпарити, якщо необхідно.
Зубчики часнику розрізати на половинки або четвертинки.
Підготовлене м'ясо нашпигувати часником.
Тонким ножем зробити проколи лезом ножа усередину, вздовж волокон. У кожен прокол вставити часник.
Підготувати фольгу, розкласти квадратом у два шари, блискучою стороною всередину.
Змастити фольгу олією.
На середину фольги викласти кілька пластинок яблука, на яблуко покласти трохи свіжої петрушки.
На зелень із яблуками покласти шматок м'яса.
Потім м'ясо рівномірно обкласти чорносливом, яблуками і гілочками петрушки.
Зібрати краї фольги поверх м'яса у мішечок.
Запікати в духовці при 180 градусах 50-70 хвилин.
Потім дати постояти 10-15 хвилин, акуратно розгорнути, щоб сік не витік.
М'ясо порізати на шматочки, додати фрукти, з якими запікають і полити соусом, що утворився.
Консервации овощей- рецепт. Рецепты консервация овощей.
Начинки для мясной пиццы здесь
recepti.biz.ua картинки вчерашнего матча спартак-цска
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт кекс столичный.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт салата с фетой. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Закупка-продажа сельхозпродукции - салаты рецепты с фото. Рецепты салатов на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter